CENTAR BEOGRAD prodaja stanova

Centar Beograd – opština Stari grad predstavlja jednu od najpoželjnijih lokacija za kupovinu stana u Beogradu. Knez Mihailova, Obilićev venac, Topličin venac, Terazije. Trg Nikole Pašića, Trg republike, Gospodar Jevremova. Simina ili Kapetan Mišina ulica, Dorćol ili Kalemegdan su samo neka od poželjnih mesta gde možete kupiti stan koji će imati stalnu vrednost. Kupovina stana u strogom centru Beograda je uvek dobra investicija. Odličan izbor za one koji vole živeti u centru zbivanja, kao i za one koji žele ulagati u nekretnine u smislu rentiranja.

Centar Beograda, Stari grad i deo opštine Savski Venac (ispod Slavije i Karadjordjeva) je pravi izbor ukoliko ste ljubitelj stare gradnje i stanova salonskog tipa. Salonski stanovi su  karakterističnih za ovaj deo grada. Prelepe fasade starih predratnih zgrada na gornjem Dorćolu, u Knez Mihilovoj, na Terazijama, u Karđorđevoj…. Možda Vas zanimaju funkcionalni stanovi u zgradama zidanim posle drugog svetskog rata. Možda novogradnja,koje u ovom delu grada ima malo. Ponuda nekretnina u centru Beograda zaista je raznovrsna. 

Ime Starog grada odražava istorijsko mesto i staro gradsko središte odakle se Beograd dalje razvijao. Sadašnja opština Stari grad je nastala i ponela današnji naziv 1957. godine. Spajanjem opština Stari grad, Skadarlije i dela Terazija.

Brojni fakulteti, pozorišta, muzeji, škole, vrtići, prodavnice, sportski centar. Dunavski kej, Kalemegdan, Studentski trg, Knez Mihajlova, Narodno pozorište čine da je ovaj deo grada uvek atraktivan. Pogledajte našu ponudu stanova u centru Beogrda. Napišite Vaše želje i zahteve i mi ćemo Vam javiti čim se takva nekretnina pojavi na tržištu.

Prodaja stanova Centar Beograd, MAGNAT KUPAC

Mapa×

Pogledajte stanove na sličnoj lokaciji Vračar