O nama

 

Agencija za prodaju stanova i kuća na teritoriji Beograda sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja.

Firma „Kupac – MAGNAT“  počela je sa radom 1995. godine, u okviru poslovnog udruženja Magnat, a od 2003 godine posluje pod imenom „Kupac – MAGNAT“.

U registar posrednika u prometu nepokretnosti upisani smo pod brojem 178. Preko 25 godina smo prisutni na tržištu, u samom vrhu vodećih agencija za promet nepokretnosti u Beogradu. Kvalitet, pouzdanost, profesionalnost, pravna sigurnost i diskrecija su zaštitni znak naše firme.

 

Pouzdan partner „Kupac – MAGNAT“ pruža kompletnu uslugu i prilagođava se potrebama svakog novog klijenta. Za Vas vršimo istraživanje i analizu tržišta, procenu nepokretnosti i kompletnu uslugu od prezentacije nepokretnosti do primopredaje nepokretnosti, kao i uknjižbu vlasništva. Advokatski tim sa dugogodišnjim iskustvom je zadužen za proveru dokumentacije, izradu predugovora i ugovora.

 

Našim klijentima nudimo pomoć prilikom prodaje, oglašavanja nepokretnosti u elektronskim i štampanim medijima.. U našoj ponudi možete pogledati širok asortiman nepokretnosti u Beogradu, celokupna ponuda.

 

U prodaji ili u kupovini ili pri zameni nepokretnosti naš tim je spreman da Vam pomogne da svoje želje ispunite.