PRODAJA STANOVA VRAČAR

Vračar predstavlja jedno od najrazvijenijih tržišta u Beogradu, kada je u pitanju prodaja stanova i kuća. Kupovina nekretnine na Vračaru je uvek dobra investicija.

Vračar je najmanja opština po površini u Beogradu, a najgušće naseljena opština glavnog grada. Ovaj stari i elitni deo grada pruža mnoge prednosti za život i postaje želja mnogih kupaca. Bilo da želite stan u centru Vračara, na Nejmaru, Čuburi ili na Crvenom krstu ili u blizini Hrama infrastruktura omogućava udoban život. Ulice sa prelepim drvoredima daju poseban šarm Vračaru. Pozorišta, Narodna Biblioteka, Hram Svetog Save, muzeji, sportski centri. Nadaleko poznata Kalenić pijaca, parkovi, to su samo neke od prednosti koje Vam nudi Vračar.

U ponudi su prelepi salonski stanovi – stanovi salonskog tipa u predratnim zgradama u samom srcu Vračara, funkcionalni stanovi u zgradama zidanim posle II svetskog rata, pa sve do luksuznih novogranji. Cene, kvadrature i strukture su raznovrsne. Mi Vam možemo pomoći da pronadjete najbolji stan za Vas. Pogledajte našu trenutnu ponudu stanova na Vračaru. Ako nijedan od ponudjenih stanova ne ispunjava Vaša očekivanja, napišite nam Vaše želje i mi ćemo Vam javiti čim se takav stan pojavi na tržištu.

Prodaja stanova,  Vračar , MAGNAT KUPAC

Mapa×

Pogledajte stanove na sličnoj lokaciji Centar Beograd